BD SENSORS Global
en
Aktuality

DataFly: vzdálený monitoring procesů

DataFly představuje komplexní služby v oblasti měření elektrických a neelektrických veličin v různých průmyslových aplikacích.

DataFly vznikl s cílem umožnit vzdálený monitoring procesů. Tento projekt implementuje principy IoT (internet věcí) a přináší tak nové možnosti v oblasti kontroly a komunikace přístrojů prostřednictvím technologií bezdrátového přenosu dat a internetu. Data z průmyslových snímačů, které umožňují měřit tlak, teplotu, vlhkost, CO2 a hladinu, jsou odesílána modulem DataFly do cloudového úložiště. Zde je možné data spravovat, zálohovat, sdílet, vyhodnocovat a vizualizovat. Díky tomu je práce s naměřenými daty mnohem jednodušší.  

Na projektu DataFly se BD SENSORS podílí spolu s firmami Sensit, Papouch a za podpory VUT v Brně. 

Aktuálně je připravována varianta kombinovaného snímače atmosférického tlaku, vlhkosti a teploty okolního vzduchu, stupně jeho znečištění a koncentrace CO2. Tento snímač obsahuje kombinovaný senzor uvedených veličin a zároveň novou Gateway pro přenos do sítí IoT Lora do cloudu. Gateway umožňuje napájení z vestavěné baterie s životností 5 až 10 let podle nastavených přenosových parametrů nebo napájení ze sítě. 

Pro více informací navštivte webové stránky www.datafly.cz.

BD SENSORS s.r.o.

Hradišťská 817
687 08 Buchlovice
Czech Republic

Tel. +420 572 411 011
E-mail: sale@bdsensors.cz

Welcome to BD SENSORS's website!

We are a globally operating company group with the two sister companies BD|SENSORS GmbH (Sales Worldwide) and
BD SENSORS sro (Sales Eastern Europe). Here you will find all contact options at a glance: